Μπαρτσελονα Παρι 1-4 : Champions League 8riambos Ths Psz Epi Ths Mpartselona A8lhtika / Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 : Champions League 8riambos Ths Psz Epi Ths Mpartselona A8lhtika / Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ.

Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας.

Mpartselona Pari S Z 16 2 21 22 00 Apoysies Parel8on H Wra Ths Krishs Stoper Kai Polla Akomh Matchmoney
Mpartselona Pari S Z 16 2 21 22 00 Apoysies Parel8on H Wra Ths Krishs Stoper Kai Polla Akomh Matchmoney from www.matchmoney.com.gr
Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ.

Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον.

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Δείτε την μεγάλη απόκρουση του νάβας στο πέναλτι του μέσι (vid). Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η νις αντέδρασε. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Εμπαπέ), ισοφάρισε με τον μέσι (37' απίθανο σουτ). Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν).

Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η νις αντέδρασε. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις.

Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 O Mpape Skotwse Toys Katalanoys Binteo
Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 O Mpape Skotwse Toys Katalanoys Binteo from media.enikos.gr
Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Δείτε την μεγάλη απόκρουση του νάβας στο πέναλτι του μέσι (vid). Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η νις αντέδρασε. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ. Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Εμπαπέ), ισοφάρισε με τον μέσι (37' απίθανο σουτ). Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.

Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Εμπαπέ), ισοφάρισε με τον μέσι (37' απίθανο σουτ).

Champions League Kataigistikh H Pari Sen Zermen Dielyse Thn Mpartselona Sto Kamp Noy 1 4 Spor Iefimerida Gr
Champions League Kataigistikh H Pari Sen Zermen Dielyse Thn Mpartselona Sto Kamp Noy 1 4 Spor Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ.

Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Δείτε την μεγάλη απόκρουση του νάβας στο πέναλτι του μέσι (vid). Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί. Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου μπαρτσελονα. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post